Diablo 2 predelava v pogon Starcrafta 2 bo kmalu na voljo za testiranje

Imate dovolj preigravanja igre Diablo 3 in se vam kolca po dobrih, starih časih legendarne dvojke? Morda pa bi se rade volje spravili na preigravanje Hudičevca 2, ampak vas zastarela grafična podoba vedno znova odvrne od igranja?

Za vse vaše skrbi in bolečine zna poskrbeti prav posebna modifikacija, imenovana The Curse of Tristram. Gre za predelavo igre Diablo 2 v pogon bolj modernega naslova, Starcraft 2, kar bo s sabo prineslo naprednejšo grafično podobo ter naprednejše animacije. “Modder” egodbout 2 namerava prenesti v bolj moderen izgled kar celotno kampanjo, to pa je seveda ogromen podvig. Očitno je projekt dovolj napredoval tudi za testno verzijo, namenjeno širši javnosti. The Curse of Tristram bo tako 11. maja moč preigravati, za preizkus pa potrebujete le Starcraft 2 Arcade, ki pa je povsem brezplačen. Testiranje se bo izvajalo na ameriških, evropskih in azijskih strežnikih, v tej testni verziji pa bo celo mogoče izbirati med tremi težavnostmi. Spodaj si lahko ogledate prvi napovednik.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!