Little Nightmares prihaja na Nintendo Switch

Razvijalec Tarsier se je odločil, da bo svojo luštno a temačno pustolovsko igro Little Nightmares pripravil tudi za najnovejšo in prenosno konzolo Nintendo Switch. Razvijalci so celo tako navdušeni, da so za to pripravili prav napovednik, za katerega verjamemo, da bo razveselil marsikaterega zagriženega oboževalca Switcha. Poleg tega so razvijalci izdali še zadnji DLC, imenovan The Residence.

Tistim, ki še niste slišali za igro Little Nightmares, lahko povemo, da gre za ugankarsko pustolovščino, definitivno vredno igranja. Celotno igro bo mogoče začeti z igranjem na konzoli Switch 18. maja. Spodaj pa si pa lahko še ogledate napovednik te zelo zanimive igre.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Iron Harvest – Recenzija | Retrofuturistična prva svetovna vojna

Iron Harvest je novi strateški naslov razvijalca KING Art Games in založnika Deep Silver. Ta razvojni studio je sicer znan predvsem po...

Prva smrtna žrtev digitalnega hekerskega napada

Hekerski napadi so lahko za razna podjetja zelo boleča, a še vedno je vse samo digitalno in škoda, ki jo utrpijo, se...

Myst predelava dobila svoj prvi napovednik

Ime Myst je verjetno znano samo veteranom in pa retro navdušencem, vendar pa je ta igra leta 1993 navdušila praktično vsakega PC...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!