Prihaja RAGE 2?

Včeraj se je zgodilo nekaj zanimivega. Namreč, spletna trgovina Wallmart Canada je “po nesreči” na svoji strani objavila ogromno še nikoli napovedanih iger, za katere se sumi, da se bodo pojavile na letošnjem dogodku E3.

Med naštetimi naslovi smo lahko ugledali igre, kot so Final Fantasy 7 Remake, Just Cause 4, Splinter Cell, Dragon Quest 2, LEGO DC Villans, Borderlands 3, Gears of War 5, Forza Horizons 5, Assassin’s Creed ter RAGE 2.

Koliko je na tem resnice, ni znano, in med igrami je nekaj sumljivih naslovov, kot denimo Forza Horizons 5, saj zaenkrat še nismo uzrli niti četrtega dela.

A zanimivo postane pri igri RAGE 2. Uraden Twitter račun igre je po dolgem zatišju nenadoma oživel in prilepil hudomušno sliko, kaj vse je pri objavi narobe.

Še bolj zanimiv je odgovor Peta Hinesa, podpredsednika Bethesda Softworks, ki je na Tweet odgovoril: “Zaradi tega ne moremo imeti lepih stvari.”

Zabavi se je pridružil še uraden Twitter račun Bethesde, ki je odgovoril preprosto z besedo: “Model.”

Ali to vse skupaj pomeni, da je na tem nekaj resnice? Posebej je zanimiv odgovor Hinesa, ki je morda na E3-ju pripravljal veliko presenečenje, ampak mu ga je na žalost pokvaril Wallmart.

Kakorkoli že, nihče ni direktno zanikal nadaljevanja, tako da se lahko morda le veselimo te streljačine, ki je njega dni grafično obetala, a bila na koncu samo povprečna v vseh drugih igralnih mehanikah.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime