Bioware z igro, podobno Dragon Agu

Bioware, priznani avtor serij Mass Effect, Baldurs Gate ter Neverwinter Nights, naj bi delal na povsem novi igri, zelo podobni njihovi franšizi iger Dragon Age.

Vsaj tako je zapisal Biowarov Casey Hudson v njihovem novem blog prispevku. Pravi, da imajo manjše interne ekipe, ki skrbijo za vizijo njihovih prihodnjih iger. Razvijajo pristope, ki se razlikujejo od njihove prihajajoče igre Anthem. Eden od teh novih naslovov naj bi bil zelo podoben Dragon Agu, a Casey ni razkril, ali bo to povsem nova serija iger.

Ko smo že pri Anthem, je Hudson razkril tudi, da se bo zgodba vrtela okoli našega karakterja, da bomo prav mi odločali, kako se bo slednja razvila, in da bomo igralci postali heroji. Čeprav naj bi take karakteristike običajno odražale enoigralski naslov, Casey pravi, da je skeptičnost odveč, saj bo Anthem te težave rešil na svoj način.

Anthem je dobil tudi nov datum izida, in sicer se bo to zgodilo marca 2019.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!