Overkill’s The Walking Dead dobil nov napovednik

The Walking Dead serija je sicer že dobila nekaj iger, med njimi zagotovo najbolj izstopa Telltalova serija avantur, a njeni oboževalci vseeno akajo na nekaj bolj akcijskega, kjer je malce več dejanskega igranja, za razliko od klikanja dialogov v prej omenjeni seriji.

To željo zna potešiti prav nov naslov, ki nosi ime Overkill’s The Walking Dead. Šlo naj bi za sodelovalno, večigralsko, prvoosebno streljanko, kar seveda takoj prikliče spomine na popularen Left 4 Dead.

Razvijalec je včeraj prikazal nov napovednik, ki je predstavil tretji igralni karakter, z imenom Grant. Pred tem so predstavili že dva, in sicer Aidena ter Mayo, Grant pa je v primerjavi z njima precej bolj izkušen in resen. Po napovedniku sodeč gre za pretkanega pobijalca nemrtvih, ki ima pred sabo samo eno misijo: najti svojo vnukinjo.

Napovednik je odličen – temačen in prepojen z občutkom brezupja. Upamo, da končni izdelek ne bo samo čistokrvna akcija, ampak da bo naslov podpirala tudi odlična zgodba.

Overkill’s The Walking Dead bi moral sicer iziti že leta 2016, kljub zamikom pa razvijalec cilja na izid v letošnji jeseni.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!