Overkill’s The Walking Dead dobil nov napovednik

The Walking Dead serija je sicer že dobila nekaj iger, med njimi zagotovo najbolj izstopa Telltalova serija avantur, a njeni oboževalci vseeno akajo na nekaj bolj akcijskega, kjer je malce več dejanskega igranja, za razliko od klikanja dialogov v prej omenjeni seriji.

To željo zna potešiti prav nov naslov, ki nosi ime Overkill’s The Walking Dead. Šlo naj bi za sodelovalno, večigralsko, prvoosebno streljanko, kar seveda takoj prikliče spomine na popularen Left 4 Dead.

Razvijalec je včeraj prikazal nov napovednik, ki je predstavil tretji igralni karakter, z imenom Grant. Pred tem so predstavili že dva, in sicer Aidena ter Mayo, Grant pa je v primerjavi z njima precej bolj izkušen in resen. Po napovedniku sodeč gre za pretkanega pobijalca nemrtvih, ki ima pred sabo samo eno misijo: najti svojo vnukinjo.

Napovednik je odličen – temačen in prepojen z občutkom brezupja. Upamo, da končni izdelek ne bo samo čistokrvna akcija, ampak da bo naslov podpirala tudi odlična zgodba.

Overkill’s The Walking Dead bi moral sicer iziti že leta 2016, kljub zamikom pa razvijalec cilja na izid v letošnji jeseni.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime