Fnatic najprej premagal korejskega giganta, nato pometel še z Američani!

Turnir League of Legends Mid-Season Invitational 2018 je v svojem drugem dnevu pripravil veliko presenečenje. Po včerajšnjem slabem nastopu so člani ekipe Fnatic z lahkoto odpravili korejskega giganta in največjega favorita za zmago na turnirju, Kingzone DragonX, s tem pa dokazali, da se Evropa še vedno lahko kosa z vsemi regijami.

Kaj je bila njihova skrivnost do uspeha? Najprej so se odlično izkazali v naboru (draft), med igro pa so povsem prevladali nad nasprotnim “junglerjem”.

Med naborom je njihov “mid laner”, Rasmus “Caps” Winther, izbral svojega priljubljenega heroja Corkija, ta poteza pa je bila ključna, in Caps je postal MVP obračuna. Njegova končna statistika je bila 6-1-8, celoten spopad pa je odigral prepričljivo in s samozaupanjem tudi pozneje v igri.

Ostala ekipa ni preveč zaostajala, precej navdušil je nadomestni igralec Gabriël “Bwipo” Rau, ki je danes odigral veliko bolje kot včeraj.

Fnatic je celotno tekmo odigral suvereno, saj je povedel že dokaj zgodaj. Proti koncu je sicer naletel na manjše težave, a je zadevo vseeno pripeljal do uspešnega konca.

Po uspešni igri proti Korejcem pa je ob koncu dneva še brez večjih naporov premagal ameriškega prvaka Team Liquid. S tem je po dveh dneh tekmovanja, z rezultatom 2-2, na lepi poti do polfinala, medtem ko je ekipa Team Liquid z rezultatom 0-4 najverjetneje že zapravila vse možnosti za napredovanje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime