Overwatch ta vikend brezplačen

Blizzard praznuje drugo obletnico svoje priljubljene večigralske streljačine Overwatch.

Praznovanje rojstnega dneva bo potekalo med 22. majem in 11. junijem, med tem časom pa bomo v igri pridobili več kot 50 novih predmetov. Tu bo 8 novih legendarnih in epic “skinov”, nova večigralska mapa, imenovana Petra, ter novi plesni emotikoni.

Vračajo se tudi kozmetični in plesni emotikoni iz lanskoletne obletnice. Vsi igralci, ki se bodo priklopili v igro med praznovanjem, pa bodo pridobili brezplačno nagrado, imenovano  Legendary Anniversary loot box.

Blizzard bo 22. maja izdal povsem novo verzijo igre, ki se bo imenovala Overwatch Legendary Edition, ta pa bo vsebovala sete “Legendary”, “Epic” in “Origins” skinov.

Da praznovanje ne bo omejeno samo na posredovalce kupljene igre, bo poskrbel brezplačen vikend. Med 25. in 28. majem bo igra postala povsem zastonjska, kar je odličen izgovor, da prepričate trmaste prijatelje, ki Overwatcha še niso preizkusili, v zasvojeno igranje.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!