Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition prihaja avgusta

Popularen RPG Divinity: Original Sin 2 se je naši strani tako lepo zapisal v srca, da smo ji podelili laskavi naslov najboljšega RPG-ja 2017. Razvijalec Larian Studios je dostavil res unikatno fantazijsko izkušnjo, a sami očitno še vidijo prostor za izboljšavo.

Najboljše RPG igre 2017

Tako lahko avgusta pričakujemo novo verzijo igre, imenovala pa se bo Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition. Ne gre samo za izboljšano različico, saj je to prva inačica, ki se bo pojavila tudi na glavnih konzolah Xbox One ter PlayStation 4.

Larian je razodel Definitive Edition včeraj, kjer so predstavili zanimiv video “Meet Feedback Billy”, ta pa bo služil kot orodje za nabiranje vtisov o igri s strani igralcev. Čeprav je Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition primarno namenjen konzolam, bodo tudi PC igralci pridobili svojo porcijo izboljšav. Ta različica naj bi vsebovala tisoče popravkov v primerjavi z originalom in lastniki že kupljene verzije na Steamu bodo nadgradnje deležni povsem brezplačno.

Podobno se je zgodilo tudi v izvirniku, kjer smo 8 mesecev kasneje dobili Enhanced Edition inačico; ali se bo igra po svojem predhodniku zgledovala tudi po shranjenih pozicijah, pa še ni znano. Namreč Enhanced Edition je zahteval novo igro in starih shranjenih položajev ni bilo mogoče uvoziti.

Več bo znanega avgusta, ko ima Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition tudi napovedan datum izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime