Albion Online je izšel na platformi Steam

Sandbox Interactive je končno svoj sandbox MMORPG Albion Online spravil na najbolj popularno igričarsko platformo Steam. Če do zdaj še niste bili dovolj pogumni, da testirate enega najboljših sandbox MMO-jev današnjega časa, vam priporočamo, da to storite zdaj, saj je cenovno bolj ugoden kot drugače. Na Steamu ga dobite za 17,12 €, lahko pa skočite tudi na uradno stran razvijalcev in ga kupite za 19,77 $, kar verjetno postane enako, če pretvorimo v evre. Poleg osnovnega paketa so seveda še drugi, ki vključujejo razno kozmetiko in ostale dodane vrednosti ter seveda stanejo več. Steam izdaja je poleg popustov prinesla tudi odlično darilce s strani razvijalcev, in sicer 25 % “boost” za nabiranje in obdelavo materialov ter pobijanje pošasti. Za piko na i pa so tisti najbolj zagriženi dobili še Steam dosežke.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Horizon Zero Dawn Complete Edition – čudovita zmes mehanskih dinozavrov in apokaliptične okolice

Ko so kakšno leto nazaj začele krožiti govorice o predelavi igre Horizon Zero Dawn za PC, so se te zdele tako nore...

Humble Bundle ponuja Ubisoftove igre po znižanih cenah

Danes se skoraj ne splača več kupovati iger ob izidu, saj v roku enega meseca dobimo naslov že za vsaj 25 %...

Logitech Pro X slušalke sedaj na voljo tudi v brezžični verziji

Sam sem se pred kratkim osvobodil skoraj vsega nadležnega kablovja pri svoji periferiji in povedati vam moram, da se nikoli nisem počutil...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!