Call of Duty: Black Ops 4 razkrit, na voljo ekskluzivno preko Battle.net?

Veliko izmed današnjih oznanitev glede nove igre Call of Duty franšize je bilo pričakovanih. Stvari, kot so odsotnost enoigralske kampanje, prisotnost battle royale načina in še enega novega, z navdihom iz igre Overwatch, ter zombiji, tako niso nobeno presenečenje. Razkrit igralni posnetek je pokazal precej hitro in akcijsko igranje, omenjenih pa je bilo tudi precej izboljšav in predelav, med drugim bo možno na primer streljati med metanjem granat in drugih interakcij, sistem zdravljenja pa bo v celoti prenovljen. A eno presenečenje je vseeno vsem vzelo sapo – nov Call of Duty bo na voljo ekskluzivno preko Blizzard-ove Battle.net distribucijske platforme.

Izkazalo se je namreč, da sta studia med sabo zelo prijateljsko naravnana in da je med izdelavo Overwatcha prišlo do izmenjave idej in konkretne medsebojne komunikacije. Jeff Kaplan iz Blizzarda je dodal: “Z vsemi funkcijami orodja Battle.net bo precej zanimivo videti, kaj bo Black Ops 4 lahko ponudil.”

Black Ops 4 bo v celoti integriran v njihove socialne funkcije, vključno z listo prijateljev in možnostjo komunikacije z igralci drugih iger. PC različica bo prav tako podpirala 4K resolucije, HDR ultra široke monitorje in neomejeno število sličic na sekundo – in ja, prav tako bodo tu tudi namenski strežniki.

Black Ops 4 bo tako prva Call of Duty igra na Blizzardovi digitalni platformi, od Activisiona pa smo dobili potrdilo, da bo na voljo ekskluzivno na njej in ne bo prišla na Steam. Vsekakor gre za pogumno potezo in videli bomo, kako se bo obnesla.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime