Jutri premiera druge sezone serije 13 Reasons Why

Netflix je že nekaj časa nazaj podaljšal popularno serijo 13 Reasons Why za še eno sezono. Premiera 2. sezone bo že jutri, 18. maja, ogledati pa si jo bo mogoče na popularni storitvi Netflix, ki je na voljo tudi v Sloveniji.

13 Reasons Why sledi zgodbi srednješolke Hannah, ki je storila samomor. Za sabo je pustila 13 starošolskih kaset za svojega prijatelja Claya. Ta med poslušanjem teh zvočnih posnetkov poskuša razvozlati skrivnost, kaj specifično je privedlo Hannah do te točke, da si je vzela življenje.

V drugi sezoni bodo Hannini starši poskušali tožiti šolo Liberty High School. A Clay bo odkril serijo čudnih slik, ki ga bodo vodile do odkritja nagnusne skrivnosti in zarote, ki bo poskušala to skrivnost prikriti.

13 Reasons Why je v prvi sezoni precej zaslovela, saj se ukvarja s pomembno problematiko samomorov pri mlajših. Ustvarjalci serije zato vzpodbujajo svoje gledalce, ki se v življenju spopadajo s takšnimi ovirami, da obiščejo njihovo spletno stran in si tako pridobijo pomoč, ki jo potrebujejo.

Serija je tudi četrta najbolj popularna oddaja na Twitterju, zaostaja samo za velikani, kot so Game of Thrones, Stranger Things ter Big Brother.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime