Trove z novo razširitvijo

Razvijalci igre Trove so naznanili novo razširitev Trove: Geode. Ta bo v samo igro prinesla popolnoma nov svet oziroma planet Geode, kjer ne bo zmanjkalo materiala za raziskovanje in pustolovščine. Celoten planet bo vseboval ogromne jame, kjer bo skrite ogromno zgodovine o prebivalcih, kar pomeni, da bo zgodba lepo predstavljena igralcem.

Za tiste, ki ne veste, Trove je pikselkasta igra z odprtim svetom, v katerem vam nikoli ne bo zmanjkalo dogodivščin. V njem boste našli razne naloge, ogromno plena in pošasti.

Nova razširitev Geode bo izšla 26. junija za PC, Xbox One, PlayStation 4, skupaj s t. i. “Trobe Bomber Royale mode”, kar je seveda tipičen Fortnitovski ali PUBG-jevski stil. Igro si lahko prenesete brezplačno na platformi Steam.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!