Call of Duty: Black Ops 4 dobil prve 4K slike

Sedaj že vsi vemo, da Black Ops 4 ne bo vseboval enoigralske kampanje in da bo prisoten battle royal večigralski način. Navzoči bodo seveda tudi zombiji, špil pa bo na voljo ekskluzivno v Blizzardovi trgovini Battle.net.

Razvijalec Treyarch za PC verzijo tesno sodeluje z razvijalcema Beenox in Blizzard, saj želijo Black Ops 4 čim bolj prilagoditi platformi Battle.net. Založnik Activision je v uradni objavi dejal, da je za PC sestavil do zdaj največjo razvojno ekipo v zgodovini Call of Duty serije. Tako bomo dobili podporo 4K resoluciji ter način HDR, močno prilagodljive grafične nastavitve ter visoko kostumizacijo kontrol. Izbirati bo moč tudi med prednastavljenimi seti nadzora, kjer bo prisotna tudi opcija za levičarje.

Izid igre je napovedan za 12. oktober, če pa se vam je zahotelo nekaj novih slik, si lahko ogledate prve v resoluciji 4K spodaj.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!