No Man’s Sky bo dobil večigralski način

Že nekaj časa je znano, da bo ena bolj kontroverznih iger, No Man’s Sky, dobila novo razširitev, imenovano NEXT, sedaj pa smo pridobili še nekaj zelo pomembnih in razveseljujočih informacij. Razvijalci Hello Games so naznanili prihod nove razširitve, in sicer 24. julija, poleg tega bo zadeva izšla popolnoma brezplačno za PC-je ter konzole PlayStation 4 ter Xbox One.

Kar bo najbolj razveselilo igralce te znanstveno fantastične raziskovalske igre, je pa to, da bodo končno lahko igrali skupaj s prijatelji v večigralskem načinu. Ja, prav ste slišali! Končno bomo dobili to preklemano večigralstvo, ki je bilo tako opevano že od samega začetka, a ga na koncu preprosto ni bilo. Razvijalci pravijo, da ga testirajo že več kot pol leta, in trdijo, da bo skupnost zadovoljna s tem, kar so pripravili.

V samem večigralnem načinu bomo lahko raziskovali svet z manjšo skupino prijateljev, pobijali razne pošasti in gradili neverjetne zgradbe, ki jih bodo videli vsi igralci. Umanjkalo ne bo niti tekmovalnega obstreljevanja v vesoljskih bitkah in zdi se, da bo No Man’s Sky končno počasi začel pridobivati podobo, ki nam je bila obljubljena že na začetku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime