Detroit: Become Human dobil zadnji dražilnik pred izidom

Težko pričakovano narativno avanturo, ki ima skorajda več skupnega s filmom, kot igrami bomo uradno dočakali 25.5.2018. Zgodbo boš spremljal skozi oči treh protagonistov, to so Kara, Markus in Connor.

Iz dražilnika izvemo, da se z androidi nekaj dogaja. Ljudje njihovo transformacijo opisujejo z besedo devianten – kljubovalen. S tem najbrž ciljajo na neskladje ravnanja z namenom, zaradi katerega so bili izdelani. Vse skupaj skorajda spominja na revolucijo ;). Dogajalni prostor bo futurističen Detroit, če tega niste sklepali že iz imena.

Prikazane so tudi različne poti vseh treh protagonistov. Kara je predstavljena kot ljubeča skrbnica Alice, Connor robotski detektiv, ki preiskuje razlog kljubovalnega ravnanja njegovih sorojakov. Potem imamo še Markusa, anarhista in borca za pravice androidov. Zlatka Zakladka žal v napovedniku nismo videli.

V uredništvu smo igro že preizkusili in preigrali, recenzija bo na voljo dan pred izidom.

Vaša reakcija na članek?

Simon D.
Urednik strani in amaterski razvijalec iger, le redek naslov uspe uiti njegovemu sokoljemu očesu, vsaj dokler ne zaudarja že od daleč. Pa tudi takrat je le redkokatera stvar bolj zabavna od polnega kritiziranja precenjenega govna.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!