Elder Scrolls Online: Summerset z novim napovednikom

Bethesda so začeli z zgodnjim dostopom svoje najnovejše razširitve z imenom Summerset. Izdali so celo nov napovednik, ki pokaže pravo lepoto domovine visokih vilinov (High Elves). Trenutno lahko zgodnji dostop igrajo samo PC in Mac igralci, medtem ko bodo morali igralci na konzolah čakati vse do 5. junija. Očitno so se razvijalci odločili, da pokažejo svojim oboževalcem dom ene od ras, to pomeni, da bo moč vse to raziskovati v odlični grafični podobi, ki nam jo nudi Elder Scrolls Online, kateri se držo zelo pokončno poleg vsemogočnega World of Warcraft-a.

Tukaj si lahko ogledate zadnji napovednik, ki vas definitivno ne bo razočaral. Poleg tega lahko igro kupite na uradni spletni strani.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!