Dauntless: odprta beta se je začela

Danes je velik dan za kanadskega razvijalca Phoenix Labs, končno jim je uspelo svojo igro Dauntless spraviti v odprto beto in pravi izid je že zelo blizu. Celotna igra je bila plačljiva, če ste hoteli igrati v zgodnjem dostopu, sedaj pa se je to spremenilo in igrati jo bo moč brezplačno.

Dauntless je risankast MMORPG moderne narave oz “pseudo MMO”. To pomeni, da imamo neke vrste t.i. “social space”, kjer sestavimo ekipo, s katero se bomo podali v akcijo. Zelo podobno igram kot sta Divison ali Destiny naprimer

No, kaj sploh počnemo v Dauntless? Odgovor na to je zelo preprost, dobimo ekipo, pobijamo velikanske pošasti, pridobimo materiale, si izboljšamo oklep in orožje ter ponovimo vajo.

Če vam je tak stil igre všeč si jo lahko prenesete iz uradne spletne strani in pričnete z igranjem takoj.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime