RuneScape Classic se zapira

Eden najstarejših MMO-jev, RuneScape Classic bo kmalu zaprl svoja vrata. Da smo si na jasnem, gre se za starejšo originalno različico iz leta 2001, medtem ko bo novejša verzija še vedno obratovala.

RuneScape je leta 2004 dobil nov pogon, leta 2013 pa je bil ponovno prenovljen v novo grafično preobleko. Seveda spremembe niso bile vsem po godu in razvijalec Jagex je zato vzdrževal dve verziji igre.

A čas neusmiljeno teče dalje in zaradi zastaranosti Classic verzije, vzdrževanje preprosto ni bilo več praktično.

Takole so napisali v svoji objavi: “Z razvojem tehnologije, ki je pomagala vzdrževati Runescape in Old School RuneScape, so prišli problemi z našimi orodji, ki niso več kompatibilni s Classic inačico igre. Velik problem je varnost, saj detekcija makro orodij s starejšo verzijo ne deluje več.”

Pojavljalo se je tudi vedno več hroščev in razvijalec se je odločil, da starejšo igro preprosto izklopi.

No, Jagex je vsaj pustil svojim igralcem dovolj časa za zadnje slovo, saj se bodo strežniki za RuneScape Classic izklopili 6. avgusta 2018.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!