The Wolf Among Us 2 prihaja v 2019

Razvijalec Telltale Games, ki je slaven predvsem zaradi svojih interaktivnih avantur, je že julija 2017 napovedal drugo sezono njihove igre The Wolf Among Us.

Včeraj pa so oznanili, da je Wolf Among Us Season 2 prestavljen v leto 2019. Razlog naj bi bile temeljne spremembe, ki so se spremenile pri razvijalcu, odkar je oznanil razvoj naslova. Pravijo, da bodo dodatni čas namenili za večji fokus na kvaliteti igre, hkrati pa jim bo to omogočilo eksperimentiranje igralnih pristopov, za dostavo res posebne in unikatne izkušnje.

Če smo pošteni, je po našem mnenju Telltale Games skozi leta preprosto nabral preveč licenc in  razvijal preveč istočasnih iger. Kakor sta bili prvi sezoni The Walking Dead in The Wolf Among Us unikatni in zanimivi, smo se skozi čas te utrujene formule že malce naveličali. Težave so se začele kazati tudi v rahlo zastarelem pogonu, kjer tudi optimiziranost ni bila ravno na vrhuncu.

Upamo, da jim bo ekstra čas dobro del in da se razvijalec vrne na pota stare slave.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!