World War Z dobil nov napovednik

Gre se za igro, ki je bila sicer najavljena že decembra a od takrat ni bilo slišati nobenih novih novic. Včeraj pa je razvijalec Saber Interactive prikazal nov napovednik, kjer lahko vidimo dejanske igralne izsečke.

Lokacija dogajanja v posnetku je Moskva, ta pa je samo ena od mnogih lokacij, ki jih bomo lahko obiskali. World War Z bo v osnovi sodelovalna, večigralska streljačina, kjer bomo seveda z raznimi orožji kosili trume in trume zombijev.

Kar je navdušujoče v tem posnetku, je sama količina nemrtvih, ki jih lahko vidimo naenkrat na ekranu. Dobesedno stotine jih je medtem ko lahko vidimo, da se igralci nad njih spravljajo z različnimi strelnimi orožji, kjer eden od karakterjev celo drži sekiro. Vidimo lahko tudi zombija, ki nosi polno policijsko opremo, kar pomeni, da bo v igri na voljo nekaj raznovrstnosti med napadalci.

World War Z zaenkrat še nima natančnega datuma izida, verjetno pa bo izšla še enkrat letos.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime