Fallout: Cascadia je nov ogromen mod za Fallout 4

Fallout 4 nekaj ljubiteljskih modifikacij sicer ima, a žal še nobene večje, ki bi nam priskrbela povsem novo in frišno izkušnjo. To zna spremeniti mod, imenovan Fallout: Cascadia, ki nas bo postavil v ruševine mesta Seattle.

Raziskati bo moč več kot 80 kvadratnih kilometrov ozemlja, kjer bodo prisotna naselja in mesta, opaziti pa je veliko večji poudarek na divjini. Sprehajali se bomo namreč po gostih gozdovih, kjer bomo lahko naleteli na marsikakšno zapuščeno zanimivost.

Kot je predstavnik razvojne ekipe povedal za spletno stran Kotaku:

“Želeli smo ustvariti svet, ki že kaže, kako se narava vrača v svoje normalno stanje. Želeli smo tudi ustvariti okolico, kjer lahko nekam zatavate in pozabite kaj se je zgodilo v tem svetu, a vseeno ohraniti postapokaliptičen občutek.”

Razvojna ekipa je pokazala tudi kratek napovednik, a pravijo, da modifikacije še ni za pričakovati v letošnjem letu. Več o projektu si lahko preberete na njihovi uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!