Grozljiva avtomobilska igra – spoznajte Beware

Inovacij v žanru grozljivih iger vsekakor primanjkuje. Največji premik na tem področju je storil Resident Evil 7 ter seveda razne VR igre, a nekaterih posebej originalnih idej zadnje čase nismo bili deležni.

Morda bo to storila igra Beware, ki meša unikaten pristop vožnje avta z grozljivimi elementi. Celotna avantura se bo zgodila za avtomobilskim krmilom, ki je v preteklosti že videl boljše čase. Med vožnjo po megleni cesti vas zasledujejo skrivnostni sovražniki, ki vas naskočijo iz različnih strani in vas celo poskušajo izriniti iz ceste.

Nasprotnikov ni ravno veliko in med trenutki zatišja Beware odlično gradi na občutku paranoje, ko vse skozi pogledujete izza svojega ramena za znaki premikov. Vizualna podoba je odlična, posebej navdušuje zamegljena okolica ter odsevi luči sovražnih vozil. Če se vam je ob opisanem zahotelo po igranju, imate srečo, saj je razvijalec že dal na plano kratek demo, kjer lahko zadevo tudi praktično preizkusite. Demo je v precej zgodnji fazi, saj je prisotnih še veliko hroščev a če se čez njih prebijete, boste zagotovo navdušeni in dodobra prestrašeni.

Demo si lahko prenesete na sledeči povezavi, kdaj pa bo na voljo celotna igra, pa zaenkrat še ni znano.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime