Killer7 najavljen za PC

Razvijalec NIS America je pred kratkim oznanil, da bo njihov precej nenavaden Killer7 prišel tudi na PC. Igra, izdana davnega leta 2005 za PlayStation 2 ter Gamecube, bo kmalu ugledala luč sveta tudi na Steamu. Kaj točno bo PC inačica pridobila, še ni jasno, razvijalec zaenkrat pravi le, da bo igra posebej optimizirana za osebne računalnike.

V Killer7 se podamo v temno podzemlje morilcev v vlogi Harmana Smitha. Tip ima posebno moč, ki mu omogoča, da v svet prikliče sedem različnih smrtonosnih osebnostih – zaradi tega je znan kot Killer7. Njegova glavna naloga bo lov na zlobneža z imenom Kun Lan, preprečiti pa mu bo moral načrte, da zavzame svet. Njegova zlobna organizacija poseduje tudi kup pribočnikov, znanih pod imenom Heaven Smile, ki svoje sovražnike potolčejo tudi s pomočjo samomorilskih bombnih napadov.

Killer7 bo izšel proti koncu 2018, in sicer nekje v jesenskem času.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!