Bethesda pripravlja “nekaj” v povezavi s Falloutom

Par ur nazaj je Bethesda, razvijalec, stoječ za popularnima franšizama Elder Scrolls ter Fallout, na svojem Twitter računu prikazal sliko, ki namiguje, da se nam približuje nekaj v povezavi s Fallout igro.

Kot je razvidno iz slike, gre za znani Fallout zaslon, ki ga uzremo ob nalaganju igre. Zanimivo je, da je tokrat slika precej barvna za razliko od črno-belega, ki smo ga vajeni iz prejšnjih naslovov. Bethesda je spodaj samo pripisala #PleaseStandBy, kar pomeni, da bo definitivno kmalu prišla nekakšna objava.

Seveda so se takoj pričele špekulacije, o čem točno gre. Malce prezgodaj je še, da bi dobili polnopravno nadaljevanje Fallouta v obliki petice, zato mnogi ugibajo, da gre verjetno za predelavo igre Fallout 3 ali Fallout: New Vegas. Slednji naslov je zagotovo bolj popularen od trojke in tisti polni upanja že napovedujejo New Vegas 2. A tiste čaka žalostna novica, saj je Obsidian Entertainment, studio, ki je razvil Fallout: New Vegas, na Twitterju že potrdil, da nimajo prstov vmes.

Kar koli že je, verjetno bo znanega več prav kmalu, saj je uradni Twitch kanal trenutno živ in zaenkrat oddaja samo sliko veleznanega Fallout Boya. Ko bo znanega več, lahko zagotovo pričakujete novico tudi z naše strani!

Watch live video from Bethesda on www.twitch.tv

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime