Gamingsi klub ugodnosti

Dolgo smo razmišljali, kako bi najbolje poskrbeli za obiskovalce naše strani. Po dolgem razmisleku smo se odločili vse igričarske navdušence nagraditi na prav poseben način, in tako se je rodil Gamingsi klub ugodnosti.

Zadeva je precej preprosta: na naši strani ustvarite svoj račun in tako boste imeli na voljo cel kup različnih popustov in ugodnosti za različne igričarske pripomočke. S tem namenom smo se povezali s partnerskima trgovinama EIGRE.si ter UVICHAIR.com. Prva bo poskrbela, da boste za svoje gaming avanture uporabljali najboljšo periferijo, druga pa, da se boste ob igranju in pisarniškem delu počutili čimbolj ugodno.

Po registraciji boste na strani opazili nov zavihek, “Klub ugodnosti”, s klikom na povezavo pa se boste znašli na posebni strani akcijskih cen različnih izdelkov. Ponudba se bo sčasoma spreminjala, zato se jo splača večkrat preveriti, o spremembah pa vas bomo obveščali tudi preko socialnih medijev in novic.

Trenutno v ponudbi:

  • UVI CHAIR Styler Green stol + RGB mehanična tipkovnica RedDragon K557 – ob nakupu tega kompleta prejmete pri naročilu dodaten popust v vrednosti 40 €.
  • Prednaročilo igre Red Dead Redemption 2 za PlayStation 4 in Xbox One – prednaročniška cena samo 59,50 €.
  • UVI Chair koda za 30 % popust – ob vnosu posebne kode pridobite 30 % znižanje za naročilo katerega koli UVI CHAIR stola!

Nekatere akcijske ponudbe so časovno omejene, več si lahko preberete na strani Kluba ugodnosti!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime