World War 3 bo nova, ogromna večigralska streljanka z battle royal načinom

Razvijalec Farm 51, ki je poprej spočel igri Painkiller: Hell and Damnation ter Get Even, se je v novi igri, imenovani World War 3, podal v konflikt tretje svetovne vojne.

Igra, ki bo striktno večigralska, bo veliko stavila na realizem. Na ogromnih bojiščih se bodo spopadla tako pehota kot oklepna vozila, ker pa gre za vojno v prihodnosti, bodo prisotni tudi droni.

Glavni način bo imenovan Warzone, tu pa se bo stavilo ogromno na taktične poteze, ki jih boste ustvarili v bitki. Vsako uničeno vozilo in ustreljena žrtev bo imela ogromen vpliv na nadaljnji potek bitke. Te se bodo odvijale na realistično uprizorjenih lokacijah, kot so Berlin, Moskva ter Varšava.

Drugi način, imenovan Recon, bo nekakšna izpeljanka battle royala. Tu se bomo razdelili v ekipe, naš cilj pa bo ujeti različne pomembne tarče v sovražnem teritoriju.

Močen realizem bo prisoten povsod, kjer bodo realistično prikazane vojne sile različnih držav, posebej pa se bodo osredotočili na uniforme, orožja in samo opremo vojakov. To naj bi pričaralo realističen občutek sodobnega vojskovanja.

World War 3 bo proti koncu leta izšel v zgodnjem dostopu na platformi Steam, razvijalci pa so za vas pripravili prve slike ter napovednik, ki si jih lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

CDPR bo prisilil delavce, da do izida igre Cyberpunk 2077 delajo 6-dnevne, 10-urne delavnike

Izdelovanje iger se sliši kot sanjski posel in vsekakor nosi svoje prednosti. Delavci dobijo priložnost, da sodelujejo pri gradnji nečesa res posebnega,...

Hekerji izmaknili 150 milijonov dolarjev iz azijske kripto menjalnice

Mrzlica nakupovanja kriptovalut se je v letu 2020 malce umirila in čeprav tudi danes s težavo pridemo do novih NVIDIA 3080 grafičnih...

Assassin’s Creed Valhalla novi napovednik nam pove več o zgodbi

Za igro Assassin's Creed Valhalla smo dobili že nekaj napovednikov in čeprav me ti osebno niso razočarali, so me preveč spomnili na...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!