World War 3 bo nova, ogromna večigralska streljanka z battle royal načinom

Razvijalec Farm 51, ki je poprej spočel igri Painkiller: Hell and Damnation ter Get Even, se je v novi igri, imenovani World War 3, podal v konflikt tretje svetovne vojne.

Igra, ki bo striktno večigralska, bo veliko stavila na realizem. Na ogromnih bojiščih se bodo spopadla tako pehota kot oklepna vozila, ker pa gre za vojno v prihodnosti, bodo prisotni tudi droni.

Glavni način bo imenovan Warzone, tu pa se bo stavilo ogromno na taktične poteze, ki jih boste ustvarili v bitki. Vsako uničeno vozilo in ustreljena žrtev bo imela ogromen vpliv na nadaljnji potek bitke. Te se bodo odvijale na realistično uprizorjenih lokacijah, kot so Berlin, Moskva ter Varšava.

Drugi način, imenovan Recon, bo nekakšna izpeljanka battle royala. Tu se bomo razdelili v ekipe, naš cilj pa bo ujeti različne pomembne tarče v sovražnem teritoriju.

Močen realizem bo prisoten povsod, kjer bodo realistično prikazane vojne sile različnih držav, posebej pa se bodo osredotočili na uniforme, orožja in samo opremo vojakov. To naj bi pričaralo realističen občutek sodobnega vojskovanja.

World War 3 bo proti koncu leta izšel v zgodnjem dostopu na platformi Steam, razvijalci pa so za vas pripravili prve slike ter napovednik, ki si jih lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime