Elite Dangerous: Beyond – Chapter Two z novim napovednikom

Vesoljska spletna igra Elite Dangerous bo dobila novo poglavje, imenovano Elite Dangerous: Beyond – Chapter Two, ki bo izšlo 28. junija. S to posodobitvijo bo izšel t. i. “Alliance Challanger”, ki bo imel zelo močan oklep, poleg tega pa bomo igralci dobili še nove “Wing” naloge, “installation interactions”, nova naselja, ki jih bo mogoče raziskovati, in nekaj novih orožji.

Elite Dangerous je vesoljska spletna igra, izdana 16. decembra 2014 za PC in kasneje še za konzoli. Gre za špil, ki nima ogromne populacije igralcev, ampak kar jih ima, so ji zvesti in prav za njih se razvijalci trudijo ter celotno zadevo posodabljajo in vzdržujejo. Dobite jo na platformi Steam že za 24,99 €.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime