Napovedan naslednji del Assassin’s Creeda

Včeraj so na plano prišle novice o novem delu Assassin’s Creed franšize preko neuradnih virov. Prva “novica” se je pojavila na znani spletni strani 4chan, a smo bili v zadnjih letih priča že ogromnemu številu takšnih govoric, ki pa so zaradi nezanesljivih virov bile velikokrat samo kup neumnosti.

Malce kasneje je razvijalec Ubisoft potrdil nov del franšize, ki se bo imenoval Assassin’s Creed Odyssey. Kaj je najboljše pri tem? To, da je 4chan objava napovedala pravilno ime novega dela, zraven pa je navedenih še kup podrobnosti, ki so postale kar naenkrat precej kredibilne.

Kot navaja 4chan prispevek, bosta v novem delu igralna dva karakterja, a skozi eno igro bo moč nadzorovati samo enega, oba pa bosta imela samosvoje lastnosti in veščine. Povratek bo doživelo bojevanje z ladjami ter sistem iz Brotherhooda. Odyssey se bo dogajal v Grčiji, med drugim se bomo sprehodili tudi po Makedoniji in Aziji. Nadgradnje naj bi bilo deležno tudi kovačenje ter tudi samo skrivanje, kjer se bo spet moč zliti z okolico (gneča ljudi, živali in statični objekti). Podrobnosti je ogromno in morda nekatere že mejijo na kvarnike, zato si lahko več preberete na sledeči povezavi.

Ubisoft je ob oznanitvi naslova izdal na Twitterju tudi kratek dražilnik, kjer lahko vidimo nekega vojščaka, ki v stilu “300” brcne nekoga iz pečine.

Več bo znano na sejmu E3.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime