Bomo končno dobili Star Wars igro z enoigralsko kampanjo?

Star Wars je v preteklosti dobil ogromno iger, kjer je bila zastopana močna enoigralska kampanja z zanimivo zgodbo in globokimi mehanikami. Samo spomnimo se legendarnih naslovov, kot so Knights of the Old Republict ter Jedi Knight in Jedi Outcast.

Žal se je to sčasoma spremenilo in dandanes imamo presenetljivo malo Star Wars iger (če odštejemo Battlefront naslove). Založnik EA je sicer razvijal takšno igro, kjer je razvojniško krmilo držal studio Visceral Games, a so tam nastale očitno velike težave, čemur je sledilo tudi zaprtje razvijalca.

EA je sicer v objavi dejal, da njihov projekt ne bo šel v smeti, ampak ga bodo preoblikovali zato, da bodo zadostili trenutnim potrebam trga. Kar seveda pomeni, da ga bodo zapeljali v večigralske vode.

A morda vendarle dobimo tudi enoigralsko kampanjo. Na strani založnika se je nedavno pojavil nov oglas za delo, kjer so v opisu navedene zahteve vpeljevanja enoigralske kampanje, ki bo povezana z večigralskimi elementi. Seveda ni za pričakovati neke vrhunske enoigralske izkušnje (na tem projektu trenutno dela EA Vancouver), a morda le dobimo neko zgodbo, ki bo igralno podobna tipu špilov, kot so Destiny 2 ter Anthem.

Kakor koli že, konferenca E3 bo kmalu odprla vrata in morda bo tam prisotna tudi ta skrivnostna Star Wars igra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime