Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered Edition prihaja julija

Založnik THQ Nordic je pred nedavnim napovedal predelavo njihove igre Red Faction Guerrilla.

Predelana verzija bo nosila brihtno ime Re-Mars-tered Edition, prinesla pa bo izboljšane in predelane teksture, več grafičnih možnosti ter podporo za 4K resolucijo. Izboljšano naj bi bilo tudi senčenje in osvetlitev, zaenkrat pa še ni informacij o tem, ali bo predelan tudi sistem fizikalnega uničevanja vseh okoliških stavb, po katerem je serija v bistvu tudi zaslovela.

Najboljša novica? Tisti, ki si že lastite originalno igro na Steamu, boste nadgradnjo prejeli povsem brezplačno. Trenutno si lahko naslov na Steamu pridobite za 19.99 € in se tako pripravite na poletje.

Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered Edition namreč prihaja zelo kmalu, in sicer bomo lahko podrobno uničevali okolico že 3. julija.

THQ je za predelano verzijo pripravil tudi spodnji napovednik, ki pa je, milo rečeno, živ obup. Slaba glasbena podlaga in prehitri odseki igralnih posnetkov napovedi res ne delajo usluge, a vseeno bolje nekaj kot pa nič.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!