Total War: Three Kingdoms, razkrita Cao Cao in prestavljen izid

Creative Assembly in Sega sta izdala prvi napovednik znotraj igre. Zgodovinski RTS, ki se tokrat seli na Kitajsko, natančneje tri kraljestva, in se dogaja med 2. in 3. stoletjem. Zgodbo črpa iz The Romance of Three Kingdoms, epski kitajski noveli iz 14. stoletja. Opeva večletno vojno in prelivanje krvi nedolžnih, ob tem pa poveličuje velike bojevnike tistega časa. Zgodba bo govorila o vladarjih in generalih in njihovih neuspelih poizkusih, da bi združili Kitajsko.

V napovedniku predstavljen Cao Cao, zvit strateg in ena izmed glavnih oseb tega obdobja. Velik govorec z namazanim jezikom, veličastnimi govori in legendarnimi dueli. V boju je neizprosen, kar bo še posebej izraženo v igri, kjer bodo generali imeli osrednjo vlogo. S tem ciljam na njihovo nadzemeljsko moč in lahkoten poboj stotine sovragov (Total War: Warhammer?). Za vse ljubitelje realnih bojev bo dodan zgodovinsko natančen, klasičen način, kjer fantazijskih nadmoči ne bo.

Čeprav je izid napovedan za jesen 2018, bo treba počakati nekoliko dlje, vse do pomladi 2019.

Vaša reakcija na članek?

Simon D.
Urednik strani in amaterski razvijalec iger, le redek naslov uspe uiti njegovemu sokoljemu očesu, vsaj dokler ne zaudarja že od daleč. Pa tudi takrat je le redkokatera stvar bolj zabavna od polnega kritiziranja precenjenega govna.

Sveže objave

Horizon Zero Dawn Complete Edition – čudovita zmes mehanskih dinozavrov in apokaliptične okolice

Ko so kakšno leto nazaj začele krožiti govorice o predelavi igre Horizon Zero Dawn za PC, so se te zdele tako nore...

Humble Bundle ponuja Ubisoftove igre po znižanih cenah

Danes se skoraj ne splača več kupovati iger ob izidu, saj v roku enega meseca dobimo naslov že za vsaj 25 %...

Logitech Pro X slušalke sedaj na voljo tudi v brezžični verziji

Sam sem se pred kratkim osvobodil skoraj vsega nadležnega kablovja pri svoji periferiji in povedati vam moram, da se nikoli nisem počutil...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!