Crackdown 3 prestavljen v 2019?

Microsoft je v svojo konzolo Xbox One zagotovo vložil ogromno količino lepih denarcev, vendar, žal, povratek vloženega zaenkrat ni bil ravno obetaven. Problem tiči predvsem v ekskluzivah, pri katerih njegov največji konkurent Sony trenutno preprosto blesti, medtem ko Microsoft še ni izdal nekega res kvalitetnega naslova, ki bi igralce prisilil v tek do trgovine po svoj izvod njihove konzole.

Če zanemarimo izid iger State of Decay 2 ter Sea of Thieves, ki pri kritikih nista bila ravno toplo sprejeta, mu je nekako zmanjkalo močnih ekskluziv. Največ upov polagajo v igro Crackdown 3, ki je zagotovo spoštljiva franšiza, a ni ravno ubijalski prodajalec konzol. Kot kažejo nedavne govorice na spletni strani Kotaku, bo tudi ta naslov prestavljen v leto 2019. Crackdown 3 bi moral originalno iziti že novembra 2017, vendar so razvijalci prestavili izid na 2018, sedaj pa izgleda, da bo naslov prestavljen še za eno leto.

Roko na srce, njihov zadnji napovednik ni bil ravno navdušujoč, zato je Microsoft očitno dal razvojnemu timu dodaten čas, da izpopolni igro.

Več bo zagotovo znanega na konferenci E3, kjer bo veliki M imel močno prisotnost.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime