Totally Accurate Battlegrounds – zabavna battle royal igra trenutno brezplačna

Totally Accurate Battlegrounds je sprva bil mišljen kot prvoaprilska šala, a so si razvijalci, ki so poprej spočeli še eno smešno igro Clustertruck, vzeli še malce več razvojnega časa in dostavili zabavno mešanico načina battle royal, ki je v bistvu poklon naslovu Player Unknown’s Battlegrounds.

Totally Accurate Battlegrounds oz. TABG je v bistvu nekakšen odvrtek njihovega naslova Totally Accurate Battle Simulator, ki bo polnopravna igra. Razvijalci so si vzeli čas in izpopolnili battle royal način, saj naj bi tako igralci lažje čakali na njihovo polno verzijo igre.

TABG vsebuje vse znane elemente battle royal iger z eno posebnostjo. No, v bistvu dvema, saj je poleg smešne grafične podobe prisoten tudi močan fizikalni sistem, ki precej vpliva na igranje. Denimo, pri uporabi ostrostrelske puške je bolje, da ne stojite na kakšni visoki točki, saj vas zna povratni sunek orožja odpihniti iz vašega orlovega gnezda.

TABG je trenutno brezplačen, saj so se razvijalci odločili, da bo prvih 100 ur od izida na voljo vsem zastonj, kasneje pa bo cena zanj 4.99 €.

Svojo kopijo si lahko pridobite s klikom na sledečo povezavo. Igra ima kar močno populacijo, saj jo je na Steamu nazadnje preigravalo kar 12.000 istočasnih igralcev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime