Anthem dobil nov napovednik in datum izida; igra ne bo vsebovala “loot boxov”

Včeraj je EA končno razkril nekaj več informacij o svoji prihajajoči igri Anthem. Naslov, ki ga izdeluje razvijalec Bioware, precej spominja na Destiny, saj bo šlo za sodelovalno večigralsko streljanko, ki bo igrana iz tretjeosebnega pogleda.

Za igranje Anthema boste morali biti konstantno povezani na splet, saj igra ne bo vsebovala nikakršnega “offline” načina. Ker za igro stoji priznani razvijalec Bioware, znan predvsem po svojih RPG mehanikah in zgodbah, je malček čudno, da je EA izbral ravno njih za razvoj tega večigralskega projekta. Ne glede na to, založnik obljublja, da bo še vedno prisotna močna zgodba ter zanimivi karakterji, a bodo žal umanjkale romance, ki so bile prisotne v praktično vseh bivših Biowareovih igrah.

Očitno se je EA nekaj naučil od svojega slavnega debakla z igro Battlefront II. Zaradi tega Anthem ne bo vseboval nobenih “loot boxov”, vseeno pa bodo v naslovu prisotne mikrotransakcije, ki bodo vplivale samo na vizualni izgled naših likov.

Poleg tega smo dobili še datum izida, in sicer se bo ta pripetil 22. februarja 2019. Predstavitev igre ne bi bila vredna nič, če zraven ne bi dobili tudi kakšnega novega napovednika, in tu smo dobili kar dva, kjer nam eden pokaže dejanske igralne izseke iz igre.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!