The Elder Scrolls 6 uradno napovedan

Med Bethesdino E3 konferenco so igralci in novinarji čakali samo na eno novico: bomo končno dobili nekaj novih informacij o novem delu Elder Scrolls serije?

Navsezadnje je Skyrim izšel dolgih 7 let nazaj in pričakovanja so bila upravičena. Seveda nihče ni dvomil, da na novi igri delajo, a uradne potrditve ni bilo vse do včeraj.

Če se sprehodimo nekaj let v preteklost, so bili dražilniki in napovedniki tako za Skyrim, Oblivion in konec koncev Morrowind dosti bolj dodelani. Torej, kakšna je situacija? The Elder Scolls VI je trenutno še v predprodukciji, kar pomeni, da je zaenkrat šele v fazi planiranja. Do splavitve bo preteklo še ogromno vode in v uredništvu GamingSI je ne pričakujemo pred letom 2021, podobno kot njihovo drugo igro Starfield lahko tudi novi Elder Scrolls pričakujemo šele nekje v naslednjem ciklu konzol.

Kljub temu je Bethesda prikazala kratek dražilnik, ki pa v bistvu ni namenjen temu, da pokaže kaj konkretnega o igri, ampak služi zgolj kot potrditev dejanskega razvoja. Razvidno je zgolj, da se iz zasneženega severa tokrat selimo na zahod. Če se postavim v vlogo Dannya in si dopustim malce predrznosti, bi rekel, da se bo naslednja igra dogajala v deželi Hannerfell, The Elder Scrolls: Hammerfell, kakopak.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime