Death Stranding, nov projekt Hideo Kojime

Death Stranding je dočakal odrsko slavo, prvi naslov Hideo Kojime po tem, ko se je neslavno razšel s Konamijem in napovednik je pričakovano čuden.


Prikazuje plezanje po strmih pobočij, prečkanje rek in velik nahrbtni zaboj, kasneje pa nahrbtnik v obliki človeškega telesa. Ob tem nikakor ne izpusti njegovih krvavih stopal, nedvomno posledica poškodb med aktivnostmi protagonista, ki je utelešenje Normana Reedusa, mnogim bolj poznanega kot Daryl Dixona iz The Walking Dead.

Igra gradi na atmosferi, pričakovano, ampak velik del razkritja prikazuje dejansko igranje, še posebej plezalna in tiholazniška sekvena, ko se poizkuša pretihotapiti mimo grotesknih, lebdečih sovražnikov, z uporabo neznane naprave.

Prikazan posnetek je bil zajet v 4k na PS4 Pro, kot je na Twitterju izdal Kojima sam. V razkritvenem videu sta prikazana še dva lika, Léa Seydoux, kot skrivnosta bodičasto-usnjena zaveznica, in Lindsay Wagner malce pred koncem.

Vse skupaj je bilo pričakovano mistično in celo čudaško, ampak ne smemo pozabiti, da je to stalnica vseh Kojiminih iger. Datum izida ni bil izdan.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime