For Honor brezplačen do 18. junija

Ne letošnji E3 konferenci je založnik Ubisoft kar nekaj časa posvetil svoji večigralski PvP akcijski igri For Honor.

Napovedali so novo vsebino, ki bo 16. oktobra prišla v obliki posodobitve Marching Fire. Dodane bodo nove mape ter štirje novi kitajski bojevniki. Poleg tega bo dodan nov igralni način, imenovan Break. V njem se bomo spopadli v 4v4 bojih, nove pa bodo oblegovalne naprave, kjer bo ena stran poskušala z njihovo pomočjo prebiti zidove, medtem ko jim bo nasprotna stran to poskušala preprečiti. Poleg vsega tega, naj bi For Honor preko te posodobitve dobil tudi vizualno prenovo, a detajlov glede tega še ni na voljo.

For Honor je ob izidu naletel na kar nekaj težav, a so jih razvijalci s pridnim delom preko posodobitev precej odpravili in sedaj imamo pred sabo na voljo povsem spodobno akcijsko pretepačino. Tisti, ki igre še niste izkusili, pa imate sedaj na voljo prav posebno akcijsko ponudbo.

Ubisoft je namreč ponudil For Honor: Starter Edition povsem zastonj, vse, kar morate storiti, je, da si prilastite v njihovi spletni trgovini Uplay. Tu ne gre za omejen čas lastništva, saj ko si jo enkrat prisvojite, bo vaša ostala za vedno!

Akcijska ponudba se izteče 18. junija, zato le brž po svoj izvod!

Spodaj si lahko ogledate napovednik, ki prikaže malce več o novi posodobitve Marching Fire.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime