Resident Evil 2 Remake dobil prvi napovednik

Resident Evil serija je v preteklosti sicer naletela na določene ovire (v obliki šestice), a očitno je založnik Capcom izgruntal formulo za njeno uspešnost.

Po odlični sedmici se tako franšiza vrača svojim koreninam. Par let nazaj so projekt napovedali, sedaj pa je končno izšel tudi prvi napovednik za Resident Evil 2 Remake.

Da smo si na jasnem, gre za popolno predelavo legendarne dvojke. Tu ne gre samo za višjo resolucijo, ampak bo igra popolnoma spremenjena in skorajda neprepoznavna. Zgodba bo ostala več ali manj ista, kjer se v glavno vlogo vračata policist Leon Kennedy in Claire Redfield. Kamera se bo premaknila iz statične v tretjeosebno, ki smo je vajeni iz Resident Evil 4, 5 in 6.

Igra prihaja na PC, Xbox One ter PlayStation 4, igrali pa jo bomo lahko že v začetku naslednjega leta, saj izide 25. januarja 2019.

Prvi vzdušni napovednik si lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!