The Last of Us Part II dobil nov, brutalen napovednik

Morda najbolj pričakovana igra sploh, The Last of Us Part II, je že z lanskim napovednikom poskrbela, da je gledalcem postalo ob ogledu napovednika precej neprijetno. Prikazni video je bil namreč kar precej nasilen, zato je marsikakšen igralec izrazil zaskrbljenost, da je morda razvijalec Naughty Dog šel malce predaleč.

Ampak očitno bo The Last of Us Part II veliko stavil na nasilnost in tudi letošnji napovednik je bil precej brutalen, morda še bolj kot lani. Kar 12-minutni posnetek pa je tokrat dejansko igralni in prvič lahko vidimo, kako bo igra izgledala v praksi.

Kot je razvidno iz posnetka, je grafika preprosto fantastična, a kakor je ta impresivna, še bolj navduši stopnja podrobnosti, ki je očitna iz praktično vsake sekunde igranja. Glavni protagonist je tokrat naša znanka Ellie, ki pa je tokrat odrasla punca. Med njenim brutalnim sprehodom skozi sovražni kamp bo zagotovo marsikaterega gledalca stiskalo v želodcu.

Boj je brutalen in tu v oko stopijo fantastične animacije, ki so preprosto odlične. Ko Ellie iz sovražnega trupla na nazoren način odtrga puščico ter ustreli sovražnika v glavo, kjer iz rane špricne majhen curek krvi, se preprosto primeš naslanjača in si rečeš: “Takole preprosto mora izgledati naslednja generacija AAA iger.”

Seveda je treba vzeti v zakup, da so morda nekatere sekvence skriptirane, a glede na renome razvijalca Naughty Dog, se za to preprosto ne sekiramo pretirano, saj bo verjetno končna izkušnja močno podobna tej iz napovednika.

Morda je edina žalostna novica, da še vedno nimamo trdnega datuma izida, a smo skoraj prepričani, da bo The Last of Us Part II pozdravil našo konzolo PlayStation 4 enkrat v 2019.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime