Fortnite izšel na Nintendo Switch

Epic Games je naznanil prihod svoje najbolj popularne igre na vedno bolj popularno konzolo Nintendo Switch. Seveda gre za vsem dobro znan Fortnite, ki je popolnoma obnorel svet. Če ste že lastnik stikala, si lahko igro prenesete in pričnete z igranjem takoj. Tisti, ki že imate Epic Games račun in igrate Fortnite na Xbox One ali PC-ju, boste lahko svoj napredek prenesli kar na Nintendo Switch brez težav, kar je seveda odlično. PlayStation 4 igralci pa žal tega še ne morete narediti, počakati bo namreč treba na informacije o tem, kakšno besedo bo tukaj imel Sony.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Poznate rešitev za mojo težavo. Sem nov igralec. V Nintendu, zvok v Mariu…ostalih igricah deluje. Ko vklopim Fortnite zvok deluje,ko gledam plese zvok deluje, ko vstopim v igro, zvoka ni. V igri, v nastavitvah je povsod zvok vklopljen. Prosim za pomoč, da dobim zvok nazaj.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!