Layers of Fear trenutno brezplačna

Če se vam kolca po dobri grozljivki in ste že preigrali vse klasične favorite, kot so Outlast, Amnesia ter Dead Space, je morda čas, da preizkusite nekaj novega.

Ta novost se imenuje Layers of Fear, ki kljub svoji kvaliteti nikoli ni pretirano zaslovela. V igri igramo slikarja, ki se trudi dokončati svojo mojstrovino, a ob tem zlagoma zgublja um, ko navigira skozi svojo konstantno spreminjajočo se graščino.

Layers of Fear sicer ne poseduje nobenih akcijskih vložkov, vendar vseeno zna marsikoga presenetiti s svojimi unikatnimi stopnjami, kjer se zgražamo nad samo okolico ter trznemo, ko doživimo “jump scare”. In sedaj lahko to adrenalinsko veselico izkusimo za kratek čas povsem zastonj. Pri temu ne gre za omejen čas posedovanja igre; ko si jo enkrat aktiviramo v svoji Steam knjižici, ostane naša za vedno.

“Nakup” opravimo s preprostim klikom na spodnjo povezavo, spodaj pa si lahko še ogledate našo recenzijo igre Layers of Fear.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!