Resident Evil 2 Remake prvi igralni posnetek

Starošolski igralci serije Resident Evil so skorajda enoglasni, da je bil drugi del njihove najljubše franšize najboljši, in mnogo kritikov bi se z njihovo trditvijo povsem strinjalo. Zato je bilo v igričarskih krogih vznemirjenje toliko večje, ko so leta 2015 napovedali predelavo legendarne dvojke.

A dolgo se je čakalo na kakšne konkretnejše informacije, vse do sejma E3, kjer smo končno dobili nekaj več detajlov o Resident Evil 2 Remake.

Drugi del te zombie pobijalščine bo nosil povsem predelan izgled, kjer bo ob vsej nadgrajeni grafiki že malce težko prepoznati glavna protagonista, Leona Kennedyja ter Claire Redfield. Naša junaka prispeta v mesto Raccoon City, ki so ga preplavili nemrtvi in na njunih plečih bo slonela samo ena naloga: preživeti.

Zanimivo je, da bosta oba karakterja vsebovala svojo zgodbo, zato bo za popolno razumevanje štorije nujen dvojni skozihod igre.

A besede so besede. Kako izgleda zadeva v akciji? Na sejmu E3 namreč niso prikazali nobenega videa, so pa k sreči zadevo pokazali za zaprtimi vrati v igralni obliki in k še večji sreči je posnetek končno prišel v roke tudi širši javnosti.

Resident Evil 2 Remake prihaja na začetku naslednjega leta, 25. januarja 2019.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Iron Harvest – Recenzija | Retrofuturistična prva svetovna vojna

Iron Harvest je novi strateški naslov razvijalca KING Art Games in založnika Deep Silver. Ta razvojni studio je sicer znan predvsem po...

Prva smrtna žrtev digitalnega hekerskega napada

Hekerski napadi so lahko za razna podjetja zelo boleča, a še vedno je vse samo digitalno in škoda, ki jo utrpijo, se...

Myst predelava dobila svoj prvi napovednik

Ime Myst je verjetno znano samo veteranom in pa retro navdušencem, vendar pa je ta igra leta 1993 navdušila praktično vsakega PC...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!