Resident Evil 2 Remake prvi igralni posnetek

Starošolski igralci serije Resident Evil so skorajda enoglasni, da je bil drugi del njihove najljubše franšize najboljši, in mnogo kritikov bi se z njihovo trditvijo povsem strinjalo. Zato je bilo v igričarskih krogih vznemirjenje toliko večje, ko so leta 2015 napovedali predelavo legendarne dvojke.

A dolgo se je čakalo na kakšne konkretnejše informacije, vse do sejma E3, kjer smo končno dobili nekaj več detajlov o Resident Evil 2 Remake.

Drugi del te zombie pobijalščine bo nosil povsem predelan izgled, kjer bo ob vsej nadgrajeni grafiki že malce težko prepoznati glavna protagonista, Leona Kennedyja ter Claire Redfield. Naša junaka prispeta v mesto Raccoon City, ki so ga preplavili nemrtvi in na njunih plečih bo slonela samo ena naloga: preživeti.

Zanimivo je, da bosta oba karakterja vsebovala svojo zgodbo, zato bo za popolno razumevanje štorije nujen dvojni skozihod igre.

A besede so besede. Kako izgleda zadeva v akciji? Na sejmu E3 namreč niso prikazali nobenega videa, so pa k sreči zadevo pokazali za zaprtimi vrati v igralni obliki in k še večji sreči je posnetek končno prišel v roke tudi širši javnosti.

Resident Evil 2 Remake prihaja na začetku naslednjega leta, 25. januarja 2019.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime