Razkrit nov napovednik za Farming Simulator 19

Medtem ko smo na letošnjem dogodku E3 (Electronic Entertainment Expo) v Los Angelesu s strani različnih razvijalcev bili priča številnim oznanitvam novih naslovov, je igralce z nekaj več podrobnostmi o svoji prihajajoči igri Farming Simulator 19 razveselili tudi GIANTS Software. V igro med drugimi prihaja težko pričakovan proizvajalec John Deere.

Pri razvijalcu tako obljubljajo, da bo Farming Simulator 19 zagotovil izjemno igralno izkušnjo. Izdali so, da lahko v novi igri pričakujemo številne nove aktivnosti, kot so gojenje bombaža in ovsa, od živine pa lahko na novo pričakujemo konje, ki jih bo mogoče celo jezditi in tako raziskati svet na popolnoma nov in edinstven način. Tudi nabor kmetijske mehanizacije naj ne bi bil majhen, saj so zapisali da bo na voljo najobširnejši vozni park doslej. Zajemal bo proizvajalce, kot so na primer Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Deutz-Fahr, Krone in celo težko pričakovan John Deere s svojim znanim traktorjem 8400R. Dodali so še, da bo igranje možno na novih mapah z ameriškim in evropskim okoljem, kjer lahko pričakujemo nove in izboljšane funkcije širjenja svojih kmetij.

Igra naj bi izšla v jeseni 2018 za PC, PlayStation 4 in Xbox One. Omenjene podrobnosti pa si lahko ogledate še v novem napovedniku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime