Warlords Awakening: Čas je za nov MMORPG

Razvijalci in založniki Playwith Games in Playwith Interactive so naznanili prihod svojega MMORPG-ja na platformo Steam že letos poleti. Celotna igra je trenutno v fazi zgodnjega dostopa in razvijalci se pripravljajo na povratno informacijo, ki jo bodo dobili s strani igralcev v mesecu juliju, ko bo Warlords Awakening izšel.

Sama zgodba v igri bo ponesla naš karakter v svet elitnega gospodarja, kjer bomo premagovali razne pošasti in doživeli odlično zgodbo. Poleg tega bomo raziskovali in osvajali velik svet, imenovan Epheia, kjer seveda ne bo zmanjkalo temnic, raidov in na tone plena.

Lastnosti:

  • Pet ralzičnih klas: Blood Knight, Mage, Psychic, Sniper in Assassin Warrior, vsaka ima tri različna drevesa spretnosti.
  • 4v4 PVP.
  • Bojevanje s hišnimi ljubljenčki in njihova vzreja.
  • Velika izbira orožij.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!