Kaj sploh je… Witch Hunt?

Podaj se v podeželje ter se zazri v smer najbližjega gozda. Velika možnost je, da naokrog nekdo še zmerom pomni kakšno legendo o pošastih izpod tamkajšnjih vej. Pred mnogimi, mnogimi leti je gosto, šelesteče drevje veljalo kot magnet za nadnaravne zlobne sile in s šumenjem v vetru med narod sejalo strah pred čarovnicami, volkodlaki, duhovi in podobni navlaki. Še sam dandanes navadno odvrnem pogled, kolikor me v temi pot zanese mimo večje skupine starodavnih dreves. Nikoli ne veš, kdaj boš dvignil pogled in te bo med njimi pričakal par rdečih oči.

Ampak ne trepetaj, v kolikor ti nekaj vrne pogled. Kolikor dolgo že obstajajo te legende, znano je tudi zdravilo – dobra mera optimizma, mušketa in pest srebrnih krogel. Pa naj oči gledajo, koliko želijo, mesnat’ga fantiča me nikol’ ne dobijo.

Vaša reakcija na članek?

Simon D.
Urednik strani in amaterski razvijalec iger, le redek naslov uspe uiti njegovemu sokoljemu očesu, vsaj dokler ne zaudarja že od daleč. Pa tudi takrat je le redkokatera stvar bolj zabavna od polnega kritiziranja precenjenega govna.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!