Ninja vzel dva dni dopusta in izgubil 40.000 naročnikov

Streamanje iger je dandanes zelo popularna dejavnost in za marsikoga predstavlja njegovo sanjsko delo. Nepoučenemu bi se to zdelo perfektno preživljanje prostega časa saj lahko igra svojo priljubljeno igro pred interaktivno publiko, zraven postane slaven in tudi bančni račun kmalu naraste od donacij svojih oboževalcev.

A ni vse zlato kar se sveti in streamanje iger ni lahek zalogaj, saj morate za uspešnost to izvajati praktično vsak dan, saj če ne igrate, vas ne gledajo in tako izgubljate naročnike. Zanimiv video na to temo je nedologo tega izdal Yuber, ki je v spodnjem posnetku govoril o nevarnostih Twitch streamanja in kakšne posledice je imelo to na njegovo življenje.

Pred kratkim se je odvil sejem E3, ki se ga je udeležil tudi trenutno najbolj popularen Fortnite igralec Ninja, ki se je na konferenci malce podružil s svojimi oboževalci in sodeloval na dobrodelnem turnirju Fortnite Pro Am. Tipček se je na dogodku zabaval a seveda ne moreš biti na dveh mestih hkrati zato njegov Twitch kanal dva dni ni bil dejaven. In to ga je drago stalo.

V manj kot 48-ih urah nedejavnosti je popularni igralec izgubil kar 40.000 naročnikov in to je kar pošten udarec za denarnico. Namreč Twitch naročniki se malce razlikujejo od denimo YouTube publike, saj Ninja za svoje Twitch sledilce ponuja razne dobrote, ti pa mu v zameno nakažejo nekaj evrov. Izguba takšnega števila mu je zadala preračunano škodo nekje v bližini 100.000$ kar je naravnost astronomska vsota in dobro nakaže, kakšne cifre se vrtijo pri “tavečih” streamerjih.

Ninja pravi da se je takoj vrnil k prenašanju v živo in pričakuje se, da bo svoje številke kmalu spravil na prejšnjo raven. A zanimivo je videti, kakšne zahteve ima Twitch publika do svojih idolov in da zna tudi takšne velike živine kanček odmora drago stati.

Če vas streamanje še vedno zanima in bi se radi preizkusili v tej dejavnosti in to v slovenščini, se lahko prijavite na naše tekmovanje, kjer iščemo novega slovenskega streamerja ali YouTuberja! Nagrade so bogate, hkrati pa je celotna zadeva izpeljana na način, kjer se bomo zabavali tako gledalci kot sami tekmovalci zato toplo vabljeni k prijavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime