Jutri, ob 16.00, bo potekal Q&A prenos v živo glede našega projekta Top slovenski YouTuber in streamer!

Kot že verjetno veste, je v teku zbiranje prijav za naš naslednji večji projekt, kjer bomo poskušali izbrati naslednjega slovenskega YouTuberja in streamerja.

Projekt je že v polnem zagonu a opazili smo, da vsem ni točno jasno kako se na zadevo točno prijaviti in kakšne pogoje morajo izpolnjevati. Zato smo se odločili pripraviti prenos v živo, kjer bomo še enkrat razložili temeljne stvari glede našega tekmovanja ter bolj detajlno odgovorili na vsa zastavljena vprašanja.

Prenos v živo bomo izpeljali kar preko našega Facebooka kanala, vsi zainteresirani si ga lahko ogledate jutri, 19.6. od 16.00 ure dalje, kjer vas vzpodbujamo da nam zastavite čimveč vprašanj, da razložimo čisto vse nejasnosti.


Projekt Top slovenski YouTuber in streamer si je za nalogo zadal odkriti naslednjo slovensko internetno zvezdo. Tekmovanje bo potekalo preko sistema glasovanja, pri kateremu boste imeli največjo vlogo pravi vi, bralci in gledalci naše strani.

Zmagovalec projekta bo poleg novo pridobljene slave, deležen še bogatih nagrad iz strani naših partnerskih navez.

Več informacij si lahko preberete na naši predstavitveni strani, kjer se lahko tudi prijavite za samo tekmovanje.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!