Ta vikend bo na Ptuju potekal dogodek Starfall LAN

Konec šole bo letos na Ptuju zabeležen v igričarskih vodah. Društvo Kingdom Gaming bo namreč organiziralo veliko LAN zabavo, kamor so vabljeni tako bolj resni kot tudi občasni igralci tekmovalnih iger.

Na dogodku Starfall LAN se boste lahko tekmovalno pozabavali v igrah kot so OSU!, Fortnite, FIFA 18, Rocket League ter v seveda dobri, stari favoritki League of Legends.

Zainteresirani tekmovalci morate s sabo prinesti svojo računalniško periferijo (miška, tipkovnica, slušalke) kot tudi svoj PC ter monitor. Ne pozabite tudi na UTP internetni kabel, ki mora biti dolžine vsaj 10m.

Starfall LAN je plačljiv, za nakup svoje vstopnice se pozanimajte na sledeči strani, saj ponujajo različne prijavne cene, vsaka od njih pa bo prinesla drugačne ugodnosti. Za hrano in pijačo je poskrbljeno, saj ob nakupu katerekoli vstopnice pridobite dostop do neomejene količine pijače in jedače.

Starfall LAN bo potekal od 23. junija od 10.00 ure dalje vse do nedelje, 24. junija, ko naj bi se ob 18.30 pripetil tudi zaključek medmrežne zabave.

Lokacija dogodka bo tokrat Gastro Ptuj, v navigacijo pa si vtipkajte naslov Rajšpova ulica 16, 2250 Ptuj.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

The Last of Us razvijalec začel prejemati grožnje s smrtjo – enako se je zgodilo eni od igralk

Še pred izidom igre The Last of Us Part Two se je pojavila izjemno grda stran te naše preljube industrije. Na splet...

Tisoče World of Warcraft igralcev se je v igri poklonilo tragično preminulemu igralcu Reckfulu

Igralci so še vedno pretreseni zaradi tragične smrti Byrona ‘Reckful’ Bernsteina, ki si je pred nekaj dnevi nazaj vzel svoje življenje. Reckful...

Nova mapa v Call of Duty: Modern Warfare skriva zanimivo skrivnost v obliki eksplodirajočih podgan

Nedavna posodobitev za Call of Duty: Modern Warfare ni samo razširila igre na nečloveško velikosti 200 GB, ampak je dodala tudi kar...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!