Pokemon GO: Trgovanje s pokemoni bo kmalu postala resničnost

Niantic so končno objavili nov blog, ki nam bo prinesel kar nekaj novosti v igri Pokemon Go. Vse nove lastnosti, ki bodo prišle skozi celoten teden, bodo povezane z interakcijo med igralci, kar je zelo dobra novica, saj veliko oboževalcev čaka prav to.

Lastnosti:

  • Prijatelji bodo lahko med seboj sledili dogodivščinam,
  • Lahko si bomo pošiljali razne predmete,
  • Končno bomo lahko trgovali s pokemoni,
  • Ko bomo zavrteli t.i. “Pokestop” bo mogoče dobiti prav posebno darilo, katerega ne bomo odprli sami, ampak ga bomo poslali nekomu na listi prijateljev in šele on ga bo lahko odprl.
  • “Friendships” oz. prijateljstva nam bodo prinesla prav posebno stopnjevanje, katero nam bo samo dodajalo različne bonuse, če bomo igrali Pokemon GO skupaj.

Video prikazuje najnovejšo igro Pokemon: Let’s GO, ki bo izšla 16. novembra 2018 za Nintendo Switch in povezali jo bomo lahko tudi s Pokemon GO.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!