Slovenski gaming startup GewdGame ponuja sanjsko službo

Partnerska objava

V mladem slovenskem podjetju GewdGame, kjer razvijajo prvo spletno tržnico za ešportne storitve, širijo ekipo. Med svoje vrste bodo vzeli komunikativnega in kreativnega gamerja ali gamerko.

GewdGame je plod dveh dolgoletnih ljubiteljev video iger, ki sta se pred začetkom lastne podjetniške poti kalila v uspešnih slovenskih startupih, kot so Zemanta, Bitstamp in ABC Accelerator. Spletna tržnica, ki jo v podjetju razvijajo, je tik pred lansiranjem beta različice, podjetje pa je za namen razvoja pridobilo tudi sredstva iz javnega razpisa za zagonska podjetja P2.

Koga bodo torej zaposlili? Iščejo sodelavca/ko za marketing in partnerstva, ki bo skrbel/a za strateške povezave z organizatorji ešportnih tekmovanj in ešportnimi ekipami po Evropi. Na prvem mestu je, kot pravijo, kandidatova strast do video iger in ešporta, želijo pa si komunikativne in kreativne osebe, ki bo rasla skupaj z ekipo in podjetjem.

Ponujajo redno zaposlitev, izbrani kandidat pa bo dobil čisto svojo prenosno gaming postajo Lenovo Legion Y520 skupaj z igralno miško. Obljubljajo tudi veliko možnosti za udeležbo na mednarodnih gaming in ešportnih dogodkih in konferencah.

Za sanjsko službo v ešportu se lahko potegujete do petka, 22. junija 2018 s prijavo na tej povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime